Comercialització i logística

Disposem d’un equip comercial amb capacitat de gestionar tot tipus de comandes, en comunicació constant amb el departament tècnic per a presentar les propostes més adequades segons el tipus d’obra. 

A més, escollim el tipus de transport més adequat segons zona d’enviament, espècie, època de l’any o altres tipus de requeriments, col·laborant amb els millors operadors logístics del mercat. 

Gestionem també la documentació necessària que requereix cada operació (certificats fitosanitaris, forestals, analítiques, etc), previ coneixement de les normatives legals per a poder-ho fer possible.

CULTIDELTA : Comercialització i logística

CULTIDELTA : Comercialització i logística

CULTIDELTA : Comercialització i logística

1a edició de Garden Masterclass a Espanya el 22 d´octubre del 2022, organitzada conjuntament amb Cultidelta, amb la participació de Noel Kingsbury i Fernando Martos. 
Trobareu més informació a la pestanya de notícies.
Podeu inscriure-us a info@cultidelta.com.
1a edició de Garden Masterclass a Espanya el 22 d´octubre del 2022, organitzada conjuntament amb Cultidelta, amb la participació de Noel Kingsbury i Fernando Martos. Trobareu més informació a la pestanya de notícies. Podeu inscriure-us a info@cultidelta.com.


Cultidelta SL - Ctra. Amposta-Freginals, Km 2´2 - 43870 Amposta (Tarragona) - Tel. +34 977053013
e-mail - avís legal - política de privacitat - política de cookies

pujar