• inici

  • notícies

  • Regeneració dunar: la protecció del litoral. Horticom (gener 2006)

Regeneració dunar: la protecció del litoral. Horticom (gener 2006)

El control de l’erosión en les dunes del litoral, durant aquest últim segle, ha sofert una gran transformació degut en bona part al boom immobiliari.

2/2/2006

El control de l’erosió en les dunes del litoral, durant aquest últim segle, ha sofert una gran transformació degut en bona part al boom inmobiliario. S’ha passat de tenir un litoral verge a un altre transformat per l’acció humana. 

Històricament no s’ha donat importància a la vegetació que habitava, creient que eren "males herbes", quant en realitat tenen una funció molt important: la sujecció de les dunes a causa del vent i altres factors d’erosió. Per sort, hi ha una nova tendència de protecció d’aquests ecosistemes per part de les administracions.

1a edició de Garden Masterclass a Espanya el 22 d´octubre del 2022, organitzada conjuntament amb Cultidelta, amb la participació de Noel Kingsbury i Fernando Martos. 
Trobareu més informació a la pestanya de notícies.
Podeu inscriure-us a info@cultidelta.com.
1a edició de Garden Masterclass a Espanya el 22 d´octubre del 2022, organitzada conjuntament amb Cultidelta, amb la participació de Noel Kingsbury i Fernando Martos. Trobareu més informació a la pestanya de notícies. Podeu inscriure-us a info@cultidelta.com.


Cultidelta SL - Ctra. Amposta-Freginals, Km 2´2 - 43870 Amposta (Tarragona) - Tel. +34 977053013
e-mail - avís legal - política de privacitat - política de cookies

pujar